Baschetbaliștii de la SCM Timișoara joacă în această săptămână două partide pe teren propriu, care pot duce formația timișoreană în penutimul act al campionatului.

Formația timișoreană este la egalitate cu SCM Craiova după prima serie de partide, 1-1. Bănățenii s-au impus în primul meci din Bănie, cu 71-69, însă l-au pierdut pe al doilea cu 88 – 72.

Timișorenii nu au probleme de lot înainte „dublei” din sala Constantin Jude și așteaptă și ajutorul suporterilor, în ciuda zilelor libere.

Vreau pe această cale să fac apel la publicul timișorean pentru că spre deosebire de ultimele două sezoane în care în sferturile de finală am întâlnit Oradea și Steaua, două echipe foarte puternice, de data aceasta avem un adversar accesibil,de valoare egală nouă și dacă vor veni lângă noi și vor crea o presiune specifică locului, și să susțină echipa, cred că împreună putem face pasul spre semifinale. Prezența fanilor e foarte importantă, cu toate că sunt zile libere, dar sper că pe cei care sunt în oraș să îi avem alături de noi„, a declarat președintele secției de baschet a SCM Timișoara, Ilie Trițoiu.

Primul duel dintre SCM Timișoara și SCM Craiova este programat miercuri, de la ora 17, în sala Constantin Jude, în timp ce al doilea se va juca vineri, de la ora 18. În cazul în care va fi nevoie de meci decisiv, acesta se va disputa la Craiova, în 6 mai.

sursa foto: Baschet SCM Timisoara

Articolul precedentAccident pe drumul care leagă Timișoara de Arad
Articolul următorAutoturism strivit de un TIR