Fostul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și al PD și PDL, Sorin Frunzăverde, s-a stins din viață în această dimineață pe un pat din Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

Acesta suferea de mai mulți ani de o boală extrem de gravă și se retrăsese din politică și din viața publică.

Sorin Frunzăverde a fost membru fondator al FSN, președinte al Camerei de Comerț din Reșița, președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și deputat de Caraș-Severin. El a deschis prima listă la alegerile europarlamentare din partea PD.

A fost ministru în mai multe guverne la ape și păduri, mediu, turism și, de două ori, a deținut portofoliu de ministru al apărării. Tot el ar fi fost nominalizat pentru a ocupa portofoliul de la interne în momentul ruperii USL.

Sorin Frunzăverde a fost și cadru didactic la Universitatea ”Eftimie Murgu” din Reșița și a avut două doctorate, al doilea în științe militare.

În anul 2015 mandatul său a fost încheiat înainte de termen după ce DNA i-a făcut un dosar pentru corupție, dosar în care a și fost condamnat cu suspendare.

Articolul precedentSe schimbă garda la Timișoara. Spectacolul care aduce istoria în prezent
Articolul următor4 cetățeni din Vietnam, cu drept de muncă în România, descoperiți când încercau să iasă din România ascunși într-un camion