După ce de vineri după amiaza ninge în continuu, Timișoara pare un oraș aproape pustiu. Oamenii se feresc să circule pe străzi, pe jos sau cu mașina, din cauza nămeților și a arborilor care se prăbușesc sub greutatea zăpezii.

Pentru deblocarea străzilor, Primăria Timișoara i-a mobilizat alături de lucrătorii de la Drumuri Municipale, pe cei de la compania de termoficare și de la cea de apă și canal. Daca marile bulevarde sunt oarecum curate, pe stăzile laterale zăpada atinge 30 de centimetri.

În cursul zilei de ieri “ISU Timis a intervenit in 60 de situatii de urgenta, dintre care: 3 incendii, 23 degajari copaci/crengi cazuti pe autoturisme, 18 degajari copacii/crengi căzuti pe carosabil, 11 degajari cabluri de pe partea carosabila si 5 accidente rutiere„, au transmis reprezentantii Inspectoratului pentru situații de Urgență  Banat.

Nici în județul Timiș situația nu este mai bună. In 60 de localitati nu este curent electric si sunt afectate 40.000 de locuinte. Drumarii actioneaza cu circa 40 de utilaje, iar pe parcursul noptii au fost folosite peste 700 de tone de material antiderapant. Din fericire, nu exista la aceasta ora drumuri judetene cu circulatie blocata sau inchisa.

 

Articolul precedentO nouă rușine pentru Timișoara. Saracens nu a pierdut în fața lui Northampton. A învins-o…terenul de joc
Articolul următorSituația alimentării cu energie electrică în zonele afectate de codul portocaliu