Un teribil accident de circulație a avut loc pe șoseaua care leagă Timișoara de Cenad. Drumul este cunoscut pentru desele evenimente rutiere grave care se produc de-a lungul lui.

De data aceasta, aproape de bifrucația cu drumul care duce la Pesac, un microbuz și o Dacia Logan s-au ciocnit frontal. Doi tineri de 31 de ani, un barbat si o femeie, aflati in autoturism, au murit.

Conform primelor cercetări, tragedia s-a produs după ce șoferul Loganului s-a angajat într-o depășire riscantă. El a intrat pe contrasens chiar într-o curbă. Soferul microbuzului care venea din sens opus nu l-a observat decât prea târziu. Omul a tras de volan pentru a evita impactul dar ciocnirea era inevitabilă.

„Un barbat de 31 de ani a condus un autoturism pe DN6 din directia Lovrin spre Timisoara, iar la un moment dat, intr-o curba la dreapta a pierdut controlul autotursmului si a patruns pe contrasens intrand in coliziune cu un microbuz condus de un barbat in varsta de 63 de ani. In urma accidentului a rezultat 2 persoane decedate, respectiv conducatorul de 31 ani si o femeie pasagera in aceeasi masina, in varsta de 31 de ani. Alte doua persoane din microbuz au fost ranite usor. Este vorba de un barbat de 30 de ani si o femeie de 31de ani care au fost dusi la spital pentru ingrijiri medicale”, a declarat Ionuț Sâbu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Articolul precedentAmendă maximă pentru un club faimos din Timișoara
Articolul următorAccident violent în apropiere de Timișoara. Patru oameni au ajuns pe mâinile medicilor