Un teribil accident de circulație a avut loc pe șoseaua care leagă Timișoara de Cenad. Drumul este cunoscut pentru desele evenimente rutiere grave care se produc de-a lungul lui.

De data aceasta, aproape de bifrucația cu drumul care duce la Pesac, un microbuz și o Dacia Logan s-au ciocnit frontal. Doi tineri de 31 de ani, un barbat si o femeie, aflati in autoturism, au murit.

Conform primelor cercetări, tragedia s-a produs după ce șoferul Loganului s-a angajat într-o depășire riscantă. El a intrat pe contrasens chiar într-o curbă. Soferul microbuzului care venea din sens opus nu l-a observat decât prea târziu. Omul a tras de volan pentru a evita impactul dar ciocnirea era inevitabilă.

„Un barbat de 31 de ani a condus un autoturism pe DN6 din directia Lovrin spre Timisoara, iar la un moment dat, intr-o curba la dreapta a pierdut controlul autotursmului si a patruns pe contrasens intrand in coliziune cu un microbuz condus de un barbat in varsta de 63 de ani. In urma accidentului a rezultat 2 persoane decedate, respectiv conducatorul de 31 ani si o femeie pasagera in aceeasi masina, in varsta de 31 de ani. Alte doua persoane din microbuz au fost ranite usor. Este vorba de un barbat de 30 de ani si o femeie de 31de ani care au fost dusi la spital pentru ingrijiri medicale”, a declarat Ionuț Sâbu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.