Niciuna dintre cele trei reprezentante ale Timișoarei în liga secundă nu a reușit să obțină victoria în etapa cu numărul 28.

ACS Poli a evoluat pe terenul unei alte foste prim divizionare, Pandurii Târgu Jiu. Abia s-au așezat în teren elevii lui Valeriu Răchită că gorjenii au și reușit deschiderea scorului. În minutul 6 Tudorana trimis o centrare de pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Blejdea, care a trimis din marginea careului de 6 metri în poarta timișoreană. Timișorenii au continuat să atace, însă șuturile lui Bădăuță au fost blocate în două rânduri de defensiva gazdelor. Uiy a fost și el aproape de gol, însă lovitura sa de cap a trecut puțin pe lângă poartă. Partea a doua a fost una anostă până când s-a ajuns în ultimele 20 de minute. În minutul 73 timișorenii au rămas în 10 jucători, după ce Calugher a văzut al doilea galben în 8 minute. După alte 4 minute timișorenii au produs surpriza și au reușit să egaleze. Tigirlas a primit o minge în careul de 6 metri gorjean și a trimis fără mari emoții în plasă.

Și Ripensia Timișoara a jucat în deplasare, cu Metaloglobus Bucuresti. Gazdele au fost cele au deschis scorul prin Potecea, cel care a trimis în plasa timișoreană după un contratac și o pasă venită de la Ghenovici. Ripensia a preluat controlul partidei și a presat, însă golul a venit cu un sfert de oră înainte de final. Un balon trimis de timișoreni peste apărarea bucureșteanăa ajuns la Popovici, care a trimis în poartă si a stabilit scorul final.

ASU Politehnica a fost și ea condusă de Daco-Getica București, însă golurile din această întâlnire au venit în repriza a doua, după o primă parte cu ocazii și de o parte și de alta. CEa mai bună oportunitate de a înscrie le-a aparținut bănățenilor. În minutul 33 a Cristian Ene a șutat din aproximativ 12 metri, dar balonul s-a dus pe lângă poartă. Și începutul părții a doua a fost unul echilibrat, până în minutul 64, când Bogdan Vasile a atins mâna cu mâna, iar arbitrul a arătat punctul de la 11 metri. Penalty-ul a fost executat de Nsiah, Murariu a respins în față, dar același Nsiah a urmărit și a trimit balonul în plasă. Cu 6 minute înainte de final, după un corner al lui Dros, Mera a venit lansat și a trimis cu capul în plasă.

Odată cu aceste rezultate, ACS Poli a ajuns la 19 puncte și rămâne penultima, ASU Politehnica are 31 si a urcat pe locul 14, fiind la doar un punct de primul loc retrogradabil ocupat de Daco-Getica. Ripensia Timișoara este pe 9 după această rundă, cu 36 de puncte.

În runda viitoare, ACS Poli primește vizita lui Metaloglobus, Ripensia primește vizita unei candidate la promovare, Chindia Târgoviște, în timp ce ASU Poli înfruntă o echipă clasată deasupra ei în clasament, la un punct diferență, Farul Constanța.

Articolul precedentSute de amenzi date într-o singură seară după o razie în Timiș
Articolul următorBiserică din Timiș, cuprinsă de flăcări