De-a lungul weekendului, polițiștii au fost organizat mai multe acțiuni pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Rezultatele nu au întârziat să apară: 

Sâmbătă, au fost verificate 19 autovehicule și legitimate 32 de persoane. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, dintre care, 2 la Legea 61/1991, 34 la OUG 195/2002 și 2 pentru alte abateri. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 8.565 de lei. Au fost constate 2 infracțiuni. De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 1 permis de conducere și au retras 2 de certificate de înmatriculare.

Duminică, au fost verificate 105 autovehicule, legitimate 154 de persoane și controlate 7 unități comerciale. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 55 de sancţiuni contravenţionale, dintre care, 4 la Legea 61/1991, 50 la OUG 195/2002 și 1 pentru alte abateri. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 17.840 de lei. De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 2 permise de conducere și au retras 4 de certificate de înmatriculare.

În zilele de week-end, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 600 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați. Au fost reţinute 47 de  permise de conducere.

 

Articolul precedentÎndrăgostește-te de un exponat, campanie a Muzeului Banatului în luna iubirii
Articolul următorAgresată în tramvai