Patru tineri veniți din îndepărtata Asie au fost opriți din drumul lor spre vestul Europei de către polițiștii de frontieră.

Trei tineri din Bangladesh și unul din Pakistan, toți solicitanți de azil în România, au decis să părăsească țara noastră și să își caute un drum către vestul Europei. Cei patru, cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani, au ieșit la ocazie, s-au urcat în mașina unui timișean și au ajuns la Cărpiniș, nu departe de granița cu Serbia.

Șoferul care i-a dus pe cei patru până în localitatea aflată la 30 de kilometri de Timișoara a bănuit însă că tinerii nu vor rămâne în comună, și a mers direct la un echipaj al Poliției de Frontieră.

Oamenii legii i-au oprit pe migranți și i-au luat la întrebări. Aceștia au recunoscut că intenția lor era să treacă granița ilegal în Serbia, iar de aici să își continue drumul către Italia.

Polițiștii de frontieră le-au întrerupt călătoria și i-au dus la sediul din Jimbolia. Cei patru vor fi cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar la finalizarea anchetei vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentToamna ne răsfață cu vreme frumoasă în Banat
Articolul următor50 de saci cu deșeuri, bilanțul curățeniei pe malurile Begăi