Acțiune de curățenie pe malurile Begăi

50 de saci cu deşeuri strânse şi un adăpost improvizat demolat. Acesta este  bilanțul unei noi acţiuni de igienizare a malurilor Begăi. Acțiunea a fost organizată de poliţiştii locali.

Poliţiştii locali din cadrul Biroului Patrulare Navală, împreună cu reprezentanţi ai Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei Timişoara au efectuat, zilele acestea, o nouă acţiune de igienizare a malurilor Canalului Bega. Scopul a fost  de a curăţa de deşeuri zonele din apropierea canalului unde s-au constatat astfel de situaţii cu ocazia patrulărilor efectuate de poliţiştii locali. De această dată, acţiunea la care au participat tot poliţişti locali aflaţi în timpul liber s-a desfăşurat în zona Podul Dacilor – Parcul Mocioni, fiind adunaţi peste 50 de saci cu deşeuri şi fiind demolat un adăpost amenajat de oamenii străzii în Parcul Mocioni.

Astfel de acţiuni sunt organizate periodic de poliţiştii locali care doresc să contribuie astfel la menţinerea unui oraş curat şi civilizat, demn de un oraş european.”,  conform unui comunicat al Poliției Locale Timișoara.

 În 2018 au mai avut loc alte trei astfel de acțiuni.

Articolul precedentGrup de migranți prins aproape de graniță în Timiș
Articolul următorBărbat prins de polițiști după ce a jefuit un casino la Timișoara