Amenzi cu nemiluita și marfă confiscată din mai multe piețe din Timișoara în urma controalelor făcute de polițiștii locali de la începutul anului.

Oamenii legii au împărțit nu mai puțin de 258 de amenzi de la începutul anului până în prezent în piețele din Timișoara. În mare parte, sancțiunile au fost acordate pentru blocarea căilor de acces din piețe, neafișarea datelor de identificare, vânzarea de marfă folosind cântare neverificate metrologic, nepăstrarea curățeniei, consum de alcool sau fumat în incinta piețelor, vânzarea de produse fără a deține niciun fel de autorizații sau parcare neregulamentară în perimetrul piețelor.

Pe lângă amenzile date de polițiști, acești au și confiscate diferite cantități de cartofi, ceapă, dovlecei, usturoi sau murături, dar au mai ridicat și haine, electronice uzate, linguri de lemn, parfumuri și alte produse pe care unii comercianți le vindeau fără autorizație.

Au mai fost ridicate și mai multe pachete de țigări netimbrate, care au fost abandonate de vânzători când aceștia i-au zărit pe oamenii legii.

Zonele în care au fost depistate cele mai multe încălcări ale legislației în vigoare sunt Piața Iosefin, Piața Badea Cârțan și Piața 700.

Polițiștii vor continua raziile în piețe și în zilele următoare.

Articolul precedentO ambulanță aflată în misiune și un autoturism s-au izbit într-o intersecție din Timișoara
Articolul următorUcigașul cu drujba, anchetat penal. Mărturisiri cutremurătoare