Meci spectaculos în sala Constantin Jude din Timișoara între SCM Poli și Dunărea Călărași în Liga Națională de handbal feminin.

Handbaliștii timișoreni veneau după o înfrângere pe terenul penultimei clasate și doreau să își continue seria meciurilor fără înfrângere de acasă. Debutul de meci a aparținut însă oaspeților din Călărași, care au s-au desprins rapid și la 5 goluri diferență, 4-9, în minutul 13. De aici a început revenirea timișorenilor, și până la pauză au preluat conducerea pe tabelă. Bănățenii conduceau cu 13-11 la pauză.

Handbaliștii pregătiți de Pero Milosevic au avut un start lansat și în partea a doua și s-au distanțat la 5 goluri. Bănățenii au continuat evoluția bună, iar în minutul 42 au atins și ecartul maxim din acest meci, 8 goluri diferență, 22-14. Oaspeții au revenit încet încet pe tabelă, iar cu 45 de minute rămase din meci Călărașiul a ajuns la un gol în spatetele timișorenilor. Oaspeții au avut și ultimul atac, însă o pasă aruncată prea lung de pe semicercul Dunării a ajuns în tribună. S-a încheiat 29-28, iar SCM Poli a mai făcut un pas către locul 4.

Cel mai bun marcator al timișorenilor a fost Sadoveac, autor a 10 reușite, în tinmp ce restul golurilor au aparținut lui: Orbovic – 6, Marjanovic – 5, Fenici – 2, Cîmpan – 2, Milosevic – 2, Păiuș – 1, Pribanic – 1. Pentru oaspeți, cel mai bun marcator a fost Vartic, autor a 6 goluri.

În urma acestei victorii, SCM Poli a ajuns la 31 de puncte, depășind în clasament campioana Dinamo, iar runda viitoare va juca în deplasare cu Minaur Baia Mare.

Articolul precedentCăutat în toată Europa, capturat lângă Timișoara
Articolul următorMinisterul Dezvoltării cumpără 44 de autobuze pentru Timișoara. A fost lansată licitația