Sute de timișoreni au ieșit în stradă în centrul orașului pentru a-și arăta susținerea pentru fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, vizată de o anchetă tocmai când candidează pentru poziția de procuror șef european.

În jur de 300 de timișoreni s-au adunat în Piața Victoriei din Timișoara pentru a o susține pe fosta șefă DNA, iar ei consideră că întraga poveste este de fapt o răzbunare politică și că actuala putere face tot ce poate pentru a o împiedica pe Kovesi să ajunga procuror șef european.

Aproape 300 de timișoreni ce aveau pe umeri steagul României sau purtau diferite pancarte, s-au adunat în Piața Victoriei și au scandat mai multe mesaje, unele de susținere ale fostei șefe DNA, altele împotriva puterii și a reprezentanților acesteia.

„Codruța, nu uita/Noi suntem de partea ta”,”Jandarmeria apără hotia” sau „Partid de hoți și de mafioți”, „Uniți salvăm toată România”, „CCR, sluga PSD”, „Jos Tăriceanu, Dragnea și Dorneanu”, „Nu vrem să fim conduși de hoți”,”PSD, ciuma Rosie”,”Justitie nu coruptie”, au fost doar câteva dintre scandările celor care s-au aflat în centrul Timișoarei.

Oameni au rămas în Piața Victorie aproximativ două ore, timp în care s-au ținut și mai multe discursuri în sprijinul Laurei Codruța Kovesi. Protestul de la Timișoara sa încheiat fără vreun incident.

Articolul precedentDramă la marginea Timișoarei, copil grav rănit
Articolul următorDrumurile din Banat, inundate de gunoaie