Primăria Timişoara a identificat 17 centre pentru cea de-a treia fază de vaccinare, destinată populaţiei largi. Mai multe companii private din municipiu au venit în sprijinul municipalităţii şi al comunităţii cu diferite locaţii.

Locaţiile private de vaccinare sunt puse la dispoziţie de Medlife, Genki Medical Center şi Iulius Mall (cu câte un centru), Vox Tehnology Park, ISHO şi Continental Automotive România (cu câte două centre).

Celelalte spații identificate sunt în proprietatea Primăriei Timișoara: Incuboxx (3), Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (2), Clădirea STPT (2), Muzeul de Transport Public (1).

“Mulţumim companiilor care pun la dispoziţia primăriei şi a comunităţii spaţii pentru centrele de vaccinare care vor deveni operaţionale în faza a treia. Într-o cursă contracronometru, au fost identificate toate cele 17 spaţii care îndeplinesc condiţiile pentru desfăşurarea procesului de vaccinare şi acoperă întreg teritoriul oraşului, astfel încât cetăţenii să nu fie puşi pe pe drumuri. Timişoara dovedeşte, din nou, că este solidară şi la bine şi la greu. Pentru ca aceste spaţii să devină centre de vaccinare, au nevoie de dotări, de la paturi până la frigidere. Suntem în etapa întâi, a vaccinării personalului medical, în spaţiile proprii ale spitalelor. Am încredere că vom primi cât mai repede informaţii despre mecanismele de achiziţii şi finanţare de la Guvern, pentru ca toate cele 17 centre să fie operaţionale în ziua 0 a vaccinării generale a populaţiei”, a declarat Dominic Fritz.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentNord-vestul României – în întuneric! Pană de curent în mai multe județe de țară
Articolul următorVIDEO/ Opere de artă sculptate în ciolcolată