Și-a călcat pe mândrie și a apelat la ajutorul polițiștilor. Un bărbat de 38 de ani le-a povestit oamenilor legii că a vrut să facă sex cu o femeie care i-a cerut pentru asta 100 de lei.

Omul a acceptat și a mers în spatelele unor blocuri de pe splaiul Nicolae Titulescu din Timisoara. Când să-și vadă visul împlinit, s-a trezit în plin coșmar. Ca din senin, au apărut trei   persoane, care l-au deposedat prin violență de portmoneul cu bani, acte si un telefon mobil.

Polițiștii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au început investigațiile , în urma cărora au reușit  să  identifice un tânăr de 20 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlharie calificată cât și alte trei persoane, bănuite de complicitate la infracțiunea de tâlharie calificată, respectiv pe tânăra, de 22 ani(cea careia i s-a solicitat raportul sexual) un bărbat, de 31de ani și o femeie, de 25 de ani.”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

 

Cei patru urmează a fi reținuți pentru 24 de ore iar mâine vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Timisoara pentru luarea unei măsuri privative de libertate.

În cauză se continuă cercetarile în vederea documentarii intregii activitati infractionale a celor in cauza.

Bărbatul păcălit a rămas fără 3700 de lei, o sumă cam mare pentru intențiile lui amoroase.

Articolul precedentPolițiștii din Timiș au făcut uz de armă pentru a aplana un scandal
Articolul următorFenomen meteo ciudat la Timișoara. Video