O clipă de neatenție a fost suficientă pentru ca două mașini să se ciocnească într-o intersecție din Timișoara.

Totul s-a întâmplat în apropierea unui centru comercial din zona de nord a orașului. Un șofer care rula pe strada Demetriade venind dinspre Gara de Est a orașului, iar la intersecția cu bulevardul Antenei a făcut virajul la dreapta. Din sens opus circula un alt șofer, iar cele două mașini s-au izbit. În urma accidentului, o femeie a fost rănită.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a condus un autoturism pe strada Demetriade, dinspre Divizia 9 Cavalerie înspre Popa Șapcă, iar la un moment dat a efectuat virajul la dreapta, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 34 de ani. În urma impactului o femeie în vârstă de 27 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani, a fost rănită și transportată la spital. În cauză s-a intocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar aparatul a arătat că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

Articolul precedentDouă zone din Timișoara intră în curățenie generală de la începutul săptămânii. Unde vor acționa echipele de la salubrizare?
Articolul următorSe reia lupta de la sol cu rozătoarele si insectele la Timișoara