Un bărbat din Timișoara s-a gândit să facă un ban înaintea sărbătorilor și a deschis o afacere la colț de stradă, în sudul orașului. Omul a fost vizitat de polițiști, care nu au fost însă de acord cu ideea sa.

Politistii locali aflați în patrulare în zona Soarelui din Timișoara au gasit „firma” bărbatului parcată pe trotuarul care trece pe lângă parcul Padurice. Omul pregătea langoși și gogoși, dar vindea și pâine direct din rulota. În momentul în care i s-au cerut documentele, bărbatul nu a putut să justifice marfa și nici nu a putut prezenta vreo autorizație care să îi dea dreptul să vândă produsele de panificație.

Bărbatul este o mai veche cunostință a polițiștilor. El a mai fost prins și în urmă cu aproape o jumătate de an, cu aceeași rulotă, în timp ce își vindea produsele la intersecția străzilor Gheorghe Adam și Avram Imbroane, și tot fără documentele necesare. Până acum sancțiunile primite de afaceristul de colțul străzii au ajuns la 5580 de lei.

Polițiștii vor continua verificările pe această linie și în zilele care urmează și le atrag atenția timișorenilor să nu cumpere produse de panificație de la vânzători ambulanți pentru a nu-și pune sănătatea în pericol.

Articolul precedentMoș Crăciun vine la Timișoara cu tramvaiul
Articolul următorIarna își intră în drepturi la Timișoara și în județul Timiș. Cod Portocaliu anunțat de meteorologi