Vizita diplomatica de amploare la Timisoara. 30 de ambasadori din toate colturile lumii au venit in Capitala Culturala din 2021.

Reprezentantii misiunilor diplomatice din mai multe țări au fost primiți la Consiliul Județean Timiș de președintele instituției, dar și de membri ai Prefecturii Timiș, Primăriei Timișoara, ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura Timiș, mediului de afaceri și ai autorităților publice.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra le-a vorbit oaspeților despre infrastructura de sănătate și învățământ, dar și despre legăturile pe care Timișul le are cu județele învecinate. Viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu, le-a vorbit invitaților despre oraș și despre planurile pe care administrația locală le are pentru anul 2021, atunci când Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană.

Din agenda vizitei diplomaților mai face parte o vizită la Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului, OncoGen, dar și un ghidat al zonei istorice a Timișoarei.

Articolul precedentAmenzi pentru cei care dau foc la miriști
Articolul următorAccident in fața Gării de Nord din Timișoara. Un șofer a spulberat un gard de protecție