Firma care se ocupă de curățenia stradală în Timișoara a încasat o amendă de 20.000 de lei, după ce s-a făcut un control în oraș.

Conform concluziilor unei comisii înfințate de Prefectura Timiș, firma care se ocupă de curățenia străzilor în Timișoara insistă doar pe anumite zone. Asta în timp ce în altele curățenia stradală lasă mult de dorit. Așa că firma respectivă a primit, de la Garda de Mediu, o amendă de 20.000 de lei. Totodată, va continua supravegherea modului în care își desfășoară activitatea.

Firma în cauză a înlocuit, după luni bune în care nu a existat o societate care să se ocupe în mod profesional de curățenia stradală, vechea firmă de salubrizare. Acum, aceasta mai are ca obiect de activitate doar colectarea deșeurilor reciclabile și rezidualle. Asta în timp ce pe străzi se adună mormane de gunoaie care formeaza rampe ilegale

Conform datelor furnizate de firma amendată, la Timișoara se efectuează curățenia stradală cu 14 măturătoare mecanice şi electrice, 3 autocompactoare pentru gunoi, 4 camionete, sisteme cu apă, două autospeciale pentru transportul containerelor, 93 de muncitori necalificaţi şi 22 de angajaţi, personal auxiliar.

Articolul precedentPoliția Militară, accident cu un tramvai
Articolul următorVandali pe drumurile din vestul țării