Pe lângă patrularea pe picioare, cea cu mașinile sau cele pe segway-uri, polițiștii au început să circule și cu șalupa, iar odată cu ieșirile pe Bega au început să vină și sancțiunile pentru cei care nu respecta legea.

În timpul turelor de serviciu oamenii legii au descoperit mai multe nereguli de-a lungul canalului Bega, și au împărțit zeci de amenzi. De asemenea, polițiștii au dat și de 16 oameni ai străzii, pe care i-au trimis către serviciile sociale din oraș.

În ultima lună au fost identificate 60 de nereguli, de la începutul anului fiind constatate 232, principalele probleme fiind mobilierul urban deteriorat, iluminatul public nefuncțional în unele zone, vegetație necosită, rampe de deșeuri pe maluri, copaci căzuți în Bega, coșuri de gunoi și toalete neigienizate, cabluri căzute. De asemenea, tot de la începutul acestui an, polițiștii locali au aplicat un număr de 95 sancțiuni contravenționale pentru consum de alcool, tulburarea liniștii publice, aruncarea de deșeuri, formarea de rampe clandestine de deșeuri. Pe lângă patrularea cu șalupa pe Bega au mai fost organizate și acțiuni de ecologizare, de la începutul anului fiind organizate un număr de cinci astfel de acțiuni, dar și pe alte linii. Au fost depistate și 16 persoane fără adăpost care au fost îndrumate către servicile sociale„, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Patrulările cu șalupa pe canalul Bega vor continua și în perioada următoare.

Articolul precedentFenomen meteo ciudat la Timișoara. Video
Articolul următorCopil de 4 ani lovit de mașină pe trecerea de pietoni, la Timișoara