Două persoane au fost rănite, sâmbătă, dupăce mașina în care se aflau a ajuns pe un câmp de la marginea Drumului Național 79 Arad-Oradea.

Imagine

Imagine

Accidetul a avut loc la ieșirea din municipiul Arad.

 

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri.

 

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoraului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „intervine Detașamentul Arad cu 1 autospeciala descarcerare, 1 echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, 1 echipaj SAJ”. 

 

„În momentul ajungerii la fața locului, forțele de intervenție au găsit 2 victime: O femeie, conștientă, ieșită din mașină și preluată de echipajul SAJ pentru a fi trabsportată către UPU. Cealaltă victimă, o persoană incarcerată, un bărbat, a fost extrasă și predata echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă, în viață, inconștientă”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoraului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoraului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

 

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „din primele cercetări la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un arădean de 68 de ani a condus un autoturism pe DN 79, sens de mers Zimandul Nou-Arad, iar la km 6+900 m a pierdut controlul și a intrat pe contrasens de unde a părăsit partea carosabilă, căzând  în șanț”.

 

„Bărbatul ar fi suferit o afecțiune medicală intempestivă în timpul conducerii. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unei femei de 41 de ani”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

 

Sursa foto: Insepctoratul pentru Situații de Urgență Arad

Articolul precedentO profesoară s-a prezentat sub influența alcoolului la ore
Articolul următorArad: Fetiță de 10 ani, lovită de o mașină, după ce a traversat drumul prin loc nepermis