Un tânăr de 19 ani, din Bacău, care lucrează în Timișoara, a tâlhărit o femeie, în plină stradă. Era aproape de miezul nopții când a început s-o urmărească pe tânăra de 22 de ani. Acesta a imobilizat victima, a amenințat-o cu un cuțit și i-a furat banii și telefonul. Agresorul a fost arestat a doua zi. Polițiștii l-au găsit pe șantierul unde lucra, relatează realitateadebacau.net.

Atacul s-a întâmplat în Calea Lipovei.

Individul a imobilizat-o pe tânără și a dus-o între blocuri într-un loc neiluminat, la intersecția cu Aleea Arcaților, i-a acoperit gura pentru a o împiedica să ceară ajutor, după care a amenințat-o cu un cuțit pe care pretindea că îl are asupra sa și i-a cerut telefonul mobil și banii.

Tânăra n-a cedat amenințărilor, a opus rezistență și a reușit să se ridice, moment în care agresorul i-a sustras prin violență rucsacul și a fugit printre blocuri.

Polițiștii l-au identificat pe agresor câteva ore mai târziu. Lucra pe un șantier din apropiere. Au recuperat şi rucsacul fetei, iar acum tânărul este acuzat de tâlhărie calificată.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentCopil de trei ani, rănit după ce mai multe bucăți de cherestea au căzut dintr-o autoutilitară
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET. Când vei simţi nevoia după Dumnezeu la fel de puternic precum cea pentru respirație, atunci Îl vei întâlni pe Dumnezeu