Scene incredibile la Timișoara. Un bărbat a fost lovit și atacat cu spray lacrimogen în fața unui bancomat de un individ căruia urma să-i vândă un telefon. Atacatorul a fugit, iar oamenii legii l-au prins la câteva ore după incident, în Arad.

Un tânăr de 23 de ani a fost arest pentru 30 de zile după ce a încercat să vândă un telefon, iar mai apoi a înșelat cumpărătorul și l-a atacat în plină stradă, potrivit Timiș Online.

În 19 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, aceeași zi, în jurul orei 20:45 s-a întâlnit cu un alt bărbat în zona unui centru comercial de pe bulevardul Antenei din Timișoara, cu intenția de a-și vinde telefonul mobil.

Așa-zisul cumpărător l-a rugat pe cel care vidndea telefonul să-l însoțească la un bancomat din apropiere pentru a scoate bani. În loc de asta, bărbatul a avut parte de o surpriză de proporții. Tânărul de 23 de ani i-a pulverizat un spray iritant lacrimogen în ochi, l-a lovit și i-a smuls telefonul mobil din mână, apoi a fugit.

Ulterior, hoțul a fost găsit în apropierea gării din municipiul Arad.

Tânărul este acum cercetat pentru tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Articolul precedent„Cutia neagră” pentru mașini devine obligatorie, în România. Ce este și cum se folosește EDR
Articolul următorRareș Bogdan: „Dacă vrem să mai funcționeze coaliția, e bine să venim cu un candidat unic”