Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a ucis un polițist aflat pe urmele sale, a fost și el lovit de gloanțe în timp ce încerca să fure o mașină. Chiar și așa a continuat să fugă și să se ascundă. Pentru că rănile nu au fost tratate, starea lui s-a agravat.

După ce a fost capturat într-o casă din localitatea Remetea Mare, Ionel Lepa a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal din Timișoara, unde a ajuns pe mâna medicilor care îi vor trata rănile. 

El are  plăgi produse prin împușcare, iar două dintre gloanțe i-au rămas în corp. Medicii au hotărât să-l opereze de urgență.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus la data de 03.06.2019 efectuarea în continuare a urmăririi față de suspectul L.I.M. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj (în varianta omorului calificat comis asupra unui polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu), nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, toate aflându-se în concurs real și în stare de recidivă postcondamnatorie.”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Pe numele lui Ionel Marcel Lepa exista deja un mandat de arestare pentru tâlhărie. El fusese condamnat încă de anul trecut, după ce l-a rănit grav pe un fermier căruia a vrut să-i fure motorina folosită la utilajele agricole. Lepa are dealtfel un cazier impresionant. La acesta se adaugă acum și uciderea polițistului Cristian Amariei.

UPDATE: Ionel Lepa va rămâne internat, sub pază strictă, la Spitalul Municipal din Timișoara, după ce medicii l-au operat.

E intr-o stare stabila. Ranile provocate de proiectile, care au fost in corpul pacientului, nu au afectat vase, nervi si nu i-au periclitat viata. Ambele proiectile au penetrat unul mana, unul toracele, dar fara sa avem si un orificiu de iesire. Amandoua au fost recuperate si urmeaza sa se faca, probabil, o expertiza. Inca este in sala de operatie. In mod normal, ranile provocate de un proiectil, el nefiind cu potential letal, dar stand doua – trei zile de la producerea evenimentului, exista un potential infectios, cu un risc de septicemie si pentru asta, doua – trei zile probabil va ramane la noi”, a declarat Ovidiu Burlacu, seful sectiei de Chirurgie Toracica din cadrul Spitalului Municipal Timisoara.

 

Articolul precedentNoi detalii despre capturarea criminalului care a ucis un polițist. VIDEO
Articolul următorAccident pe autostradă, TIR din care se scurge combustibil. FOTO!