122 de oameni sunt izolați, în acest moment, la domiciliu, după ce au sosit în Timiș din zone în care coronavirusul este prezent. În principal, cei care sosesc din regiunile Lombardo și Veneto, din Italia, intră în izolare voluntară la domiciliu și sunt monitorizați de reprezentanții DSP Timiș.

În salonul special de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș a ajuns o femeie care a fost în vacanță în Thailanda, un bărbat care a lucrat ca infirmier într-o clinică din Munchen unde erau tratate persoane infectate și un alt bărbat, care a venit dintr-o zonă din Italia aflată în carantină.

În toate aceste cazurti, analizele au infirmat prezența coronavirusului.

La Timisoara s-au luat masuri de preventie din partea autoritatilor. Primaria si Consiliul Judetean vor cumpara cate 10 containere ce ar putea fi folosite pentru carantina si au fost identificate mai multe spatii in judet unde sa fie adapostiti si tratati potentiali infectati.

Articolul precedentDescoperire macabră, la Timișoara, în timpul stingerii unui incendiu
Articolul următorIonuț Simionca: Cer autorităților române să acționeze cu fermitate pentru limitarea răspândirii coronavirusului și pentru protecția românilor