Județul Timiș va avea, anul acesta, un buget cu 25 de milioane de lei mai mic față de anul trecut.  Este vorba despre aproximativ 660 de milioane de lei.

La secţiunea funcționare, instituţia va dispune de 370 de milioane de lei, iar la dezvoltare – de aproape 290 de milioane.

Banii ajung pentru realizarea proiectelor propuse pentru acest an, a anunţat preşedintele CJT, Călin Dobra.

“Demarăm proiecte majore în județul Timiș, proiecte importante și pe domeniul sănătății, pe domeniul infrastructurii rutiere, asistență socială și proiecția copilului, învățământul special. Cei mai mulți bani, din punct de vedere a funcționării, vor merge spre Direcția Socială de Asistență Socială și Protecția Copilului, iar din punct de vedere al investițiilor, spre infrastructura rutieră și domeniul sănătății. Vorbim despre maternitate, drumurile județene, sporirea capacității de la două benzi la patru benzi la drumul spre Moșnița, spre aeroport, spre Dumbrăvița, modernizarea și extinderea Unității de Primiri Urgențe, vorbim de învățământul special, de asistență socială, de construirea de centre de tip familial pentru copii și persoane vârstnice”, spune Călin Dobra.

Proiectul de buget va fi supus votului, mâine, în plenul Consiliului Județean.

  • ETICHETE
  • cj
Articolul precedentPervers prins de polițiști după ce căuta victime copii pe Internet
Articolul următorPrimăria Timișoara montează lampioane în pomi împotriva ciorilor