Imagini greu de imaginat surprinse de camerele de luat vederi într-un club privat care funcționa pe post de creșă la Timișoara. Un copil de numai doi ani a fost bruscat în mai multe rânduri de una dintre îngrijitoare.

Femeia de 33 de ani care ar fi trebuit să aibă grijă să nu i se întâmple nimic rău micuțului e nimeni alta decât fiica fostului internațional Iosif Rotariu, Romina, iar creșa, care este de fapt un club privat neacreditat de Ministerul Educației, aparține familiei Rotariu.

Părinții copilului au reclamat în luna iunie a anului trecut la poliție faptul că cel mic a fost lovit la creșă și a ajuns acasă cu piciorul rupt. Copilul a fost internat timp de 3 săptămâni la Spitalul de Copii Louis Țurcanu.

La acea vreme, tânăra îngrijitoare a fost reținută timp de 24 de ore și apoi cercetată sub control judiciar pentru purtare abuzivă și lovire și alte violențe.

Procurorii au finalizat ancheta și au trimis-o în judecată pe Romina Rotariu. Avocații familiei copilului agresat cer și 500.000 de euro daune morale, iar procesul va începe săptămâna viitoare la Judecătoria Timișoara.

În vară, după incident, Iosif Rotariu și-a exprimat regretele pentru ce s-a întâmplat. Soții Rotariu sunt cunoscuți și pentru că au adoptat o fată și un băiat, ambii cu grave probleme de sănătate, iar pentru tratamentul micuților au făcut multe sacrificii de-a lungul anilor.

sursa video: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentStart la înscrieri. Ce trebuie să știe cei care vor să vândă mărțișoare la Timișoara
Articolul următorTimișoara blocată, din nou. Protestul taximetriștilor continuă