Polițiștii locali s-au întâlnit cu locuitorii din cartierele Plopi, Kuncz, Lunei Traian, iar cele mai multe probleme semnalate de aceștia se referă la  curățenie și gălăgie

Polițiștii locali au continuat zilele acestea acțiunile în cartierele orașului, de această dată efective mărite de polițiști locali fiind prezente în cartierele Plopi, Kuncz, Lunei și Traian. Acțiunile periodice au loc în cartierele municipiului cu scopul principal de a relaționa cu cetățenii, de a constata la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă și de a lua măsuri în cazul în care situația o impune, în cazul altor probleme semnalate, acestea fiind direcționate către instituțiile abilitate. „, se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

Polițiștii au stat de vorbă cu aproape 200 de oameni. Printre nemulțumirile semnalate de aceștia se numără gunoiul neridicat pe str. Rotundă nr.14-16,  câini lasăți în libertate pe str. Cocorilor și în Parcul Regina Maria, tineri care fac gălăgie, mizerie și consumă alcool la intersecția str.Gh. Asachi cu str. Soarelui, persoane care aruncă deșeuri peste dig,  pe malurile Begăi pe str. Rudolf Walter.

În urma sesizărilor primite, polițiștii locali au descoperit 36 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, 8 locații identificate ca terenuri virane neîmprejmuite și cu imobile degradate, precum și 40 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.

Articolul precedentAccident cu o victimă în apropiere de Timișoara
Articolul următorCe se mai fură în Timișoara. Mașini de ras