ceausescu piata marasti timisoara
ceausescu invidios pentru piata marasti timisoara

Una dintre cele mai aglomerate intersecții din Timișoara, cea din Piața Mărăști, este în reabilitare.

Traficul din Timișoara este blocat din cauza lucrărilor de reabilitare. Una dintre cele mai importante intersecții din oraș, cea din Piața Mărăști,  nu este accesibilă din această cauză.

Prezent la deschiderea festivalului “Bega Bulevard”, Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a afirmat că „Până și Ceaușescu ar fi invidios pentru mobilizarea de forțe pentru terminarea lucrărilor din Piața Mărăști” .

Odată cu deschiderea anului școlar, principalele artere din Timișoara devin tot mai aglomerate. Conform tradiției din anii trecuți, în prima zi de școală, sute de părinți se înghesuie să-i ducă pe cei mici la festivitatea de început de an școlar.  Acest lucru conduce la blocaje serioase pe arterele care duc multe școli.

Una dintre cele mai importante intersecții din oraș, sensul giratoriu din Piața Mărăști este  închisă pentru lucrări de reabilitare, inclusiv pentru amenajarea unei benzi de circulație în plus în sens.

Dacă lucrările nu vor fi finalizate până luni dimineața, sute de șoferi care vor dori să ajungă din nordul orașului și din comunele limitrofe spre centru sau sud vor avea probleme serioase.

Probleme sunt și pentru cei care folosesc mijloacele de treansport în comun, pentru că multe linii au fost deviate din cauza lucrărilor.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a susținut în repetate ocazii că lucrările din Piața Mărăști vor fi finalizate la timp.

Articolul precedentArta a ieșit în stradă la Timișoara. Spectacol cu jonglerii de foc în prima seară de CheckArt Festival
Articolul următorTrafic închis pe un tronson din autostrada A1