Lubenițele sunt vedetele deja tradiționalului festival de la Gottlob. Manifestarea a ajuns la cea de-a XI-a edișie și atrage, an de an, sute de vizitatori dornici să deguste faimoasele lubenițe din zonă și să se distreze pe cinste. Organizat de Consiliul local şi Primăria Gottlob, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, festivalul începe sâmbătă, la ora 18, cu tradiţionala paradă ce va porni din faţa şcolii din comuna gazdă.

Trupa de majorete din localitate, formaţia de dansuri „Florile Gottlobului”, Formaţia de dansuri „Junii Iosifalăului” şi Fanfara de la Recaş vor defila spre scena în aer liber amenajată lângă baza sportivă, unde, între orele 18,30 şi 20,30, publicul va avea parte de un spectacol artistic oferit de majorete şi formaţiile de dansatori.

De la ora 20,30 pe scenă vor urca Vasile Conea, Cornel Brici, Simona Nicolae şi Mariana Vărărean, iar de la ora 22, 30 va concerta Delia. Ziua se va încheia cu DJ PartyZoneEvents şi jocuri de artificii. Duminică, la ora 19, va fi rândul interpreţilor Petrică Velescu, Corina Tudor, Ancuța Fleșariu, Cornel Brici, Simona Nicolae şi Mariana Vărărean să îndemne lumea la cântec, joc şi voie bună, seara încheindu-se cu DJ PartyZoneEvents.

Articolul precedentCod galben de vreme rea în județul Timiș
Articolul următorCod galben de vreme rea în estul județului Timiș