O  veste bună pentru 75 copii și părinții lor: s-au rdeschis patru creșe ce au fost închise în toamnă. E vorba de Creșa Sânziana de pe str. V. Lupu, Creșa Făt Frumos de pe str. Mureș, Creșa Sânziana de pe str. N. Leonard și Creșa Cosânzeana de pe str. M. S. Motohon.

 
13 creșe de stat sunt în Timișoara, iar cele patru de mai sus au stat închise încă din toamnă, din momentul în care a fost suspendată activitatea grădinițelor care funcționează în aceleași clădiri cu ele. Creșele în cauză nu au bucătărie proprie, bucătăriile grădinițelor fiind cele care le furnizau mâncarea.  Problema a fost rezolvată.
 
Grădinițele vor pregăti mâncarea pentru cele patru creșe, astfel încât să putem redeschide creșele în ianuarie.
 
În plus, în prima săptămână de după Anul Nou se va asigura  întregului personal care lucrează în cele 13 creșe testarea rapidă antigen SARS-Cov2, astfel încât atât angajații, cât și micuții și părinții lor, să își reia activitatea în siguranță.
 
„Sunt multe lucruri de transparentizat, de îndreptat și de profesionalizat în Serviciul Public Creșe din subordinea Primăriei și sunt multe problemele cu care se confruntă creșele – ni le-ați spus voi, părinții și ni le-ați transmis și voi, angajații. Le vom îndrepta”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentCod galben de inundații pe mai multe râuri din vestul țării
Articolul următorROMANIA ÎN REALITATE, invitat TIBERIU SZASZ