Cristina Țopescu a murit, transmite Realtatea Plus. Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, fără urme de violență, conform primelor informații.

CITEȘTE ȘI: Accident cumplit. Un autoturism s-a lovit de două TIR-uri

Cristina Țopescu, fosta jurnalistă și comentatoare TV a fost găsită moartă în casă, informează Realitatea Plus. Ea avea 59 de ani și se pare că dispăruse de aproximativ trei săptămâni. Apropiații jurnalistei au spus că nu au mai văzut-o de dinainte de Crăciun. O vecină a fost cea care a cerut ajutor, printr-un apel la 112.

 Poliția a oferit primele detalii despre descoperirea trupului fără viață al jurnalistei. La ora 22.00 Inspectoratul județulu Ilfov a fost sesizat de o vecină.  Polițiștii din Otopeni au intrat în casă și au găsit-o decedată, urmează să se facă o expertiză medicală, transmite Realitatea Plus.

Cristina Țopescu era și consilier la Ministerul Sănătății. Nici colegii ei nu mai știau nimic de ea, dar s-au gândit că se află într-o excursie în străinătate.

Cristina Țopescu (născută la 4 iulie 1960 la Oradea) a fost o prezentatoare de televiziune din România și fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu a făcut carieră în televiziune, la pupitrul știrilor, fiind ani buni craincă la Pro Tv, apoi principala prezentatoare a buletinului de știri de la Prima TV, timp de 12 ani. Cristina Țopescu a lucrat și la Antena 3.

Cristina Țopescu a fost prima iubită și soția lui Stefan Bănică Jr. În ultima perioadă, după ce declarase că se retrage din presă, Cristina Țopescu a continuat să realizeze emisiunea „Interviuri (ne)convenționale” la Canal 33.

Articolul precedentUnul dintre cele mai puternice incendii din Australia este sub control, după mai bine de două luni
Articolul următorUn autobuz plin cu elevi a derapat și a ajuns în șanț: o victimă