,,S-au făcut abuzuri la umbra protocoalelor SRI DNA”, o spune chiar fostul președinte Traian Băsescu! Vieți distruse, ani de umilințe, justiție televizată, cine plătește pentru aceste abuzuri? Cine le redă celor abuzați demnitatea, imaginea, sănătatea, familiile? 

Procurori, judecători, oameni politici, oameni de afaceri, jurnaliști, avocați și români simpli au căzut victime! Cine a făcut aceste abuzuri și de ce? Statul de drept a fost transformat în statul de drepți! „Justiția trebuie să aibă în centru cetățeanul și apărarea lui de abuzuri”, spune presedintele Iohannis! Până unde s-a amestecat politicul în justiție? Cum au încercat politicienii să se salveze? Pe milioanele de români simpli cine îi apără de abuzurile de necrezut? O ediție specială duminică de la ora 21 la Culisele statului paralel cu Anca Alexandrescu!

Articolul precedentFormularul buclucaș pune în dificultate Ministerul Educației, Ministerul Sănătății și părinții elevilor care încep școala fizic: „Documentul va fi modificat”
Articolul următor81.600 de doze din vaccinul AstraZeneca au ajuns la Institutul Cantacuzino din Capitală. Când va începe vaccinarea