A vrut să meargă pe o scurtătură pentru a duce o comandă, dar s-a rătăcit la marginea Timișoarei și a trebuit să cheme ajutor.

Este povestea unui curier pe bicicletă care a preluat ce trebuia să ajungă în comuna Dumbrăvița, aflată lângă Timișoara. Tânărul s-a gândit să ajungă mai repede la destinație așa că a ales să meargă pe o scurtătură prin Pădurea Verde. La un moment dat nu a mai știut însă pe unde să meargă, și din moment ce se întunecase a sunat la 112 să ceară ajutor.

O autospecială a pompierilor, o ambulanță SMURD și 2 echipaje de poliție au plecat imediat în căutarea tânărului. Ajunși unde le arătau coordonatele GPS, salvatorii s-au organizat și după 15 minute l-au găsit pe tânăr.

Curierul era îmbrăcat în pantaloni scurți și o bluză, însă nu avea asupra sa lanternă, iar bateria telefonului era pe terminate. Tânărul a fost verificat de medici, care s-au asigurat că nu a fost rănit în vreun fel, după care salvatorii l-au ajutat să ajungă într-un loc cunoscut de unde să își continue drumul.

Articolul precedentPuncte mari pentru Ripensia Timisoara, remiză inutilă pentru ASU Politehnica
Articolul următorDescoperire macabră făcută de câțiva bicicliști în apropiere de Timișoara