Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIA Timiș 2019 începe cu o serie de  cursuri acreditate, în domenii de interes pe piața muncii.

Manager Resurse Umane. Cursul se adresează persoanelor care doresc să se formeze și să se perfecționeze în acest domeniu, printr-o abordare practică a managementului resurselor umane.

Auditor intern al Sistemului de Management al Calității. Cursul se adresează personalului care coordonează sau participă la elaborarea / actualizarea documentelor sistemului de management al calităţii, respectiv la evaluarea prin audit

Gestionar depozit. Cu un puternic caracter practic și aplicativ, cursul se adresează  atât celor ce doresc să fie certificați în recepția, manipularea, depozitarea, livrarea și inventarierea mărfurilor, cât și celor care vor să își aprofundeze cunoștințele pe care le au în domeniu, oferind noțiuni teoretice și soluții practice diverselor probleme din activitatea zilnică.

Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter  Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) impune un set unic de reguli, direct aplicabile în toate Statele Membre ale Uniunii Europene, înlocuind prevederile cuprinse în Directiva 94/46/CE. GDPR a devenit direct aplicabil în România, începând cu data de 25 mai 2018. Ca urmare, entitățile din sectorul public și din sectorul privat au obligația să desemneze o persoană ca Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal.

Formator –  Cursul se adresează persoanelor care doresc să ofere în condiții legale cursuri și traininguri (calificare, recalificare, dezvoltare personală, dezvoltare de competențe), emițând diplome recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației;

Toate cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

 

Articolul precedentJudețul Timiș, înconjurat de codul galben emis de meteorologi
Articolul următorPompierii au intervenit pentru a salva un câine rămas captiv. VIDEO