După victorie din Continental Shield cu Enisey Krasnoyarsk, Timișoara Saracens revine la partidele din campionat, cu un derby în deplasare, cu Știința Baia Mare.

Timișoara Saracens abordează partida din Maramureș fără patru piese importante. Jody Rose, Cătălin Fercu și Sione Taupaki nu sunt recuperați după accidentări mai vechi, în timp ce Dorin Lazăr s-a accidentat în duelul cu rușii din Cupele Europene.

Încă o săptămână grea, încă un meci greu la orizont. În aceste săptămâni, doar de astfel de jocuri avem parte. Acum revenim la Superligă, după meciul european cu Enisey, și ce ne dorim este continuitatea, și încrederea ce trebuie să vină după meciul anterior. Jucătorii care intră pe teren trebuie să fie concentrați încă din primul minut și până in ultimul. Trebuie să fim 100% pregătiți fizic și psihic ca să avem șanse să ne impunem. Ei ne cunosc bine, noi îi cunoaștem la fel de bine, am jucat de atâtea ori cu ei, și știm la ce să ne așteptăm. Cred că meciul se va decide pe treisferturi, sperăm să avem acel plus de care avem nevoie să căștigăm”, a spus antrenorul echipei timișorene, Sosene Anesi înaintea duelului.

Știința Baia Mare vine după o victorie clară săptămâna trecută, 49-5 pe terenul celor de la Tomitanii Constanța și înaintea acestei runde sunt pe locul al patrulea în Superligă, cu 27 de puncte, la 6 lungimi în spatele Timișoarei.

La ultima deplasare pe terenul celor de la Știința Baia Mare, Timișoara Saracens s-a impus cu scorul de 22-18. În turul campionatului bănățenii s-au impus cu 32-26, cu eseurile semnate de Stewart, Fercu, Zaharia si Pungea, 3 transformari si o lovitura de pedeapsa ale lui Samoa, dar si un dropgol al lui Rose.

Partida de la Baia Mare va fi condusa la centru de Robert Diaconescu, ajutat la cele două tușe de Cristian Șerban, arbitrul din finala Cupei, și Ionuț Flutur.

Articolul precedentSe reia schimbarea de gardă în Cetate la Timișoara
Articolul următorSe închide o stradă intens circulată din Timișoara. Șoferi vor trebui să caute alte rute