Doi tineri au fost încătușați de polițiști în numai 30 de minute, după ce au săvârșit două furturi in zona de sud din Timisoara.

Primul barbat care a intrat in atentia politistilor a fost un tanar in varsta de 34 de ani. Omul a vazut doua biciclete lasate langa o cladire pe strada Prahova, din zona Dambovita. A aruncat o privire in jur, a vazut ca nu ii da nimeni atentie, asa ca a pus mana pe bicilete si a plecat linistit cu ele. La scurt timp insa a aparut si proprietarul vehiculelor pe doua roti, care l-a vazut si s-a luat dupa hot. Omul a sunat la 112, dupa care l-a imobilizat pe tanar pana cand un echipaj al Politie a ajuns la fata locului.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru furt calificat și dus în Arestul Poliției.

Cu o jumatate de ora inainte de prinderea hotului de biciclete, politistii au mai retinut un barbat in varsta de 41 de ani, care a fost prins intr-un magazin din Calea Sagului. Acesta a luat de pe rafturi mai multe parfumuri și a uitat să le și plătească. Din nefericire pentru el, omul a fost văzut de agenții de pază ai magazinului, care au chemat poliția. Parfumurile în valoare de 975 de lei au fost recuperate.

Bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru furt, iar oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili daca omul a mai săvârșit și alte infracțiuni.

Articolul precedentMai multe mijloace de transport în comun revin pe vechile trasee
Articolul următorViorica Dăncilă i-a dat câștig de cauză primarului Timișoarei