Octavian Foale, o legendă a fotbalului timişorean, a decedat în prima zi de Paşti. Fostul antrenor avea 83 de ani şi fusese infectat şi cu COVID-19. Asta după ce suferise și un accident cerebral. Iar neaczurile familiei nu s-au oprit aici.

“Trist dar adevărat, după ce a plecat dintre noi Octavian Foale…iată a urmat şi fiul lui …Cu părere de rău și cu durere in suflet vă anunțăm că a plecat dintre noi la ceruri şi Emanuel Manu Foale (54 de ani)”

“Soarele vietii a apus pentru verisorul meu drag,Foale Emanuel Alberto(Manu,pentru cei care l-au cunoscut).In acest Univers al tristetii,imi raman stelele amintirilor,care nu se vor stinge niciodata”, au notat prietenii și rudele pe Facbook.

Manu avea coronavirus, dar și alte afecțiuni, și era vaccinat cu schemă completă.

În 1985 a făcut parte din lotul lărgit de seniori al Politehnicii Timișoara, alături de fratele său mai mic, Angelo, antrenor secund fiind chiar tatăl lor. Fratele cel mare, Antonio (”Toni”), a fost antrenor principal, iar acum este secund la Politehnica.

În anii 80 Octavian Foale – tatăl –  a fost antrenorul echipei alb-violete şi a făcut închisoare în 1986, după o tentativă de blat la un meci cu FC Bihor.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentTerase desființate în centrul Timișoarei: nu sunt sigure sau ocupă prea mult loc
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Prefecții, motiv de ceartă în coaliție