Astăzi, peste 30 de angajați â din Primăria Municipiului Timișoara au participat la campania de donare de sânge organizată la sediul instituției. „Ne bucurăm că am avut posibilitatea de a dărui speranță celor care au atât de mare nevoie de fiecare picătură de sânge. Mulțumim tuturor donatorilor care s-au unit pentru a ajuta, arătând că fiecare gest contează și poate schimba în bine o viață”, au transmis aceștia.
 
 Pe lângă energia faptelor bune, ziua de azi a fost o ocazie de a o felicita pe doamna doctor Zoe Cojan, de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, care și-a aniversat ziua de naștere la datorie. Întreaga echipă a centrului a fost, ca de obicei, la înălțime.
 
” Vom continua să organizăm asemenea campanii și îi încurajăm pe toți cei care au posibilitatea să doneze să nu ezite să ia legătura cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Timișoara”, au mai precizat cei de la primarie.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentMinistrul Educației, Ligia Deca: Peste 15.000 de persoane au renunţat la grevă
Articolul următorAu fost adoptate regulile după care pot fi folosite bazinele și sălile de sport din școlile din Timișoara, în afara programului de învățământ