Pompierii timișeni au fost chemați la două incendii izbucnite în două localități din județ. Din nefericire într-unul dintre cazuri echipele de intervenție nu au mai putut face nimic pentru o femeie care a murit în casa mistuită de flăcări.

Primul incendiu a avut loc în satul Uliuc, aflat la aproximativ 20 de kilometri de Timișoara. Vecinii proprietarei au observat fumul ieșind din casă și au sunat rapid la 112 în jurul orei 4.30 dimineața. Pompierii de la Buziaș au trimis două autospeciale cu apă și spumă la fața locului, iar când au ajuns aceștia întregul imobil era cuprins de flăcări.

Pompierii s-au luptat aproape două ore cu focul până au reușit să îl stingă.

La locul intervenției s-a deplasat Stația de Pompieri Buziaș cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 11 subofițeri şi echipaje de poliție. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 06:30, însă forţele fac cercetări la locul intervenției. Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată la întreaga locuinţă (o suprafață de aproximativ 100 mp). Din păcate, în interior a fost găsită o victimă decedată carbonizată, o femeie în vârsto de 87 de ani„, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Al doilea incendiu a avut loc la puțin timp după miezul nopții, la o casă de pe strada Emile Zola din Timișoara. Pompierii au ajuns rapid la fața locului și au luptat aproximativ două ore cu flăcările. În acest caz nu au existat victime, însă au ars materiale combustibile și mobilierul din două camere. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la rețeaua electrică.

Articolul precedentTineri ‘afaceriști’ prinși de polițiști în centrul Timișoarei
Articolul următorBărbat căutat la Timișoara după ce a furat banii unei femei într-un cabinet veterinar. Totul a fost surprins de camerele video