NOI IMAGINI EXCLUSIVE au intrat în posesia Realitatea! Avem dovada că Laurențiu Reghecampf a fost cel care a lovit primul! Deși în presă s-a speculat că Anamaria Prodan ar fi început bătaia dintre cei doi, imaginile care au ajuns în posesia noastră ÎN EXCLUSIVITATE demonstrează că Reghe este cel care a agresat-o pe impresară.

Imaginile fac cât 1.000 de cuvinte! Nu mai există niciun dubiu! Cârcotașii care au acuzat-o pe Anamaria Prodan că l-a agresat pe Reghe și i-au plâns de milă antrenorului cu ochiul vânăt au acum DOVADA CLARĂ că bărbatul este cel care a atacat! 

În imaginile care au intrat în exclusivitate în posesia Realitatea se vede clar cum Laurențiu Reghecampf își agresează fosta soție, lipsită de apărare, pe stradă, ziua în amiaza mare! 

Atenție, imaginile sunt șocante! Iată filmul complet al agresiunii! DOVADA că Anamaria Prodan este victima!  

Anamaria Prodan și fostul soț au ajuns, vineri seara, la secția de poliție din Snagov, după o bătaie la vila impresarei. S-au acuzat reciproc de agresiune și au primit ordine de protecție. 

Anamaria Prodan spune că fostul soț era băut și a intrat în casă cu forța. Apoi, a început să o amenințe și să o împingă. Mai mult, s-ar fi năpustit asupra ei, moment în care a fost nevoită să se apere și l-a lovit. 

Articolul precedentScandalul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf a explodat în presa internațională: „Și-a bătut soția și a amenințat-o cu moartea”
Articolul următorSchimbare crucială în energie. Cum vor fi calculate facturile