Doreen Potter are certificat de Pro Dog Trainer, fiind specializată în educarea și dresajul câinilor nu prin metodele clasice, ci prin jocuri bine gândite și practicate cu perseverență. Ea se ocupă, în Anglia, de dresajul câinilor de peste 20 de ani, fiind totodată implicată în salvarea și reintegrarea în familii adoptive a câinilor fără stăpân din România.

Va fi prezentă pentru câteva zile la Timișoara, unde va susține, alături de alți specialiști în comportamentul canin, un workshop destinat celor care vor să-și educe câinele cu blândețe și multă dragoste. În cadrul evenimentului vor fi abordate reactivitatea față de alți câini, față de lucruri sau situații noi, anxietatea de separare, mersul în lesă și plimbarea, problemele de încredere care pot duce la situații neplăcute, dar și probleme specifice fiecărei familii care deține unul sau mai mulți căței.

La workshop va participa și Vlad Vancia – cel mai cunoscut etnolog (psiholog canin) din România. Evenimentul se va desfășura de vinei până duminică, în locația Dog Camp din Săcălaz. Participanții vor avea ocazia să primească sfaturi personalizate, să discute cu alți stăpâni de câini, să asculte ceea ce spun specialiștii, dar și să se distreze, în program fiind inclusă, printre altele, o cina cu preparate la ceaun.

Articolul precedentMuzeul de Artă Timişoara, gazda expoziţiei intitulate „Presence, essence, identity”
Articolul următorUn nou derby pentru Poli în Liga Zimbrilor. Duel cu Minaur Baia Mare