ASU Poli și Ripensia Timișoara au fost învinse fără să reușească să înscrie vreun gol în porțile unor formații cu pretenții în liga secundă.

ASU Politehnica a evoluat în runda a VI-a în deplasare, pe terenul liderului neînvins al ligii secunde, Turris Turnu Măgurele. La primul meci cu Mugur Gușatu ca antrenor, alb-violeții au făcut o primă repriză bună în fața liderului din punct de vedere defensiv. Timișorenii nu au reușit nici să pună în pericol poarta gazdelor și s-a intrat la pauză cu același scor de la început, 0-0.

La 7 minute de la reluare, Turris a obținut o lovituiră liberă din marginea careului, Pană a executat perfect și l-a învins pe Murariu. ASU Poli a continuat să se apere sperând la un contraatac care să îi aducă oportunitatea de a egala, dar acesta nu a venit. În primul minut de prelungire Bud a scăpat către poarta timișoreană, a fost blocat în primă fază de Murariu, dar mingea a sărit tot la el și astfel a stabilit scorul final, 2-0.

Și Ripensia a avut parte de o partidă dificilă acasă, în fața Petrolului, însă a fost un meci în care gazdele nu au prea avut oportunități de a înscrie. Petrolul a dominat începutul de meci, iar în minutul 28 a înscris unicul gol al întâlnirii prin Alexandru Munteanu. Imediat ce au reluat balonul de la centru timișorenii l-au și pierdut, mingea a ajuns la Marinescu, care a fost tras de tricou de Apro, în postură de ultim apărător. Arbitrul a fluierat fault și i-a arătat timișoreanului direct cartonașul roșu. Ripensia a jucat în 10 până la finalul întâlnirii, însă nu a mai primit gol. Bănățenii au încercat să forțeze pe final, însă imprecizia paselor și apărarea sigură a oaspeților au făcut ca scorul să rămână același, 1-0.

În runda viitoare ASU Politehnica primește vizita Farului Constanța, în timp ce Ripensia va juca pe terenul lui Csikszereda Miercurea Ciuc.

Articolul precedentS-a deschis circulația în zona centrală din Timișoara. Lucrările continuă pe un alt tronson
Articolul următorSfânta Maria Mică, cea mai mare sărbătoare religioasă a toamnei