Informatica Timișoara înfruntă în optimile de finală ale Cupei României o altă candidată la trofeu, Imperial Wet Miercurea Ciuc.

Dacă în urmă cu trei săptămâni nu s-a prezentat la meciul de campionat deoarece nu avea suficienți fotbaliști pentru a juca împotriva formației harghitene, Informatica Timișoara merge în Ardeal pentru a încerca să apere trofeul pe care îl deține. Formația timișoreană îi are la dispoziție și pe portarul Roberto Voin, cel și-a ispășit runda de suspendare în duelul din campionat cu Odorheiul.

Antrenorul Daniel Rupa îi va avea la dispoziție și pe doi dintre fotbaliștii sârbi aduși la Timișoara. Stojan Milovac si Marko Bogdanovic au făcut deplasarea, în timp ce portarul Eugen Morariu a fost lăsat acasă din pricina unei accidentări ușoare. Cei trei au sosit la Timișoara de la formația sârbă Forum Vrset.

De cealaltă parte, pentru Imperial Wet aceasta este prima partidă din 2019, după ce meciul din campionat cu Informatica nu s-a disputat, iar cel de la Iași, cu Poli, a fost amânat. Harghitenii au unul dintre cele mai solide loturi din prima ligă, iar printre fotbaliști se află și Andre Deco și Stefan Rakic, cei care sezonul trecut au câștigat eventul alături de Informatica.

Informatica nu a pierdut până acum pe teren cu Imperial Wet. Singura victorie a harghitenilor este cea obținută în urmă cu 3 săptămâni la masa verde. Bănățenii au câștigat cu 9-2 primul meci al sezonului trecut, după care alte două meciuri s-au încheiat cu același scor, 2-2.

Duelul dintre Imperial Wet Miercurea Ciuc și Informatica Timișoara este programat sâmbătă, de la ora 17.