Alături de centralul de 39 de ani se vor mai afla în Germania asistenții Vasile Marinescu și Mihai Artene, respectiv Cătălin Popa delegat în camera VAR.

Comisia de Arbitri UEFA a anunțat oficialii de joc pentru partidele de la Campionatul European de fotbal de anul acesta.

Au fost nominalizați 18 arbitri de centru împreună cu asistenții lor și oficiali VAR, care vor fi delegați la cele 51 de partide de la turneul final. Pe listă sunt și cei 4 români.

În pregătirea pentru EURO 2024, toți arbitrii nominalizați vor participa, la jumătatea lunii mai, la un seminar organizat la Frankfurt. Campionatul European – Germania 2024 se va desfășura în perioada 14 iunie – 14 iulie. La turneu va participa și naționala României, care face parte din grupa E, alături de Ucraina, Belgia și Slovacia.

În ordine alfabetică, aceștia sunt arbitrii de centru pentru EURO 2024: Artur Soares Dias (Portugalia), Jesús Gil Manzano (Spania), Marco Guida (Italia), Istvan Kovacs (România), Ivan Kruzliak (Slovacia), François Letexier (Franța), Danny Makkelie (Țările de Jos), Szymon Marciniak (Polonia), Halil Umut Meler (Turcia), Glenn Nyberg (Suedia), Michael Oliver (Anglia), Daniele Orsato (Italia), Sandro Schärer (Elveția), Daniel Siebert (Germania), Anthony Taylor (Anglia), Clément Turpin (Franța), Slavko Vinčić (Slovenia), Felix Zwayer (Germania).

Articolul precedentMembrii Federaţiei CulturMedia nu vor participa la Noaptea Europeană a Muzeelor
Articolul următorTU DECIZI. Dosar de candidat: Mihai Enache, candidatul de la AUR care se luptă cu coloșii de la Capitală