SCM Timișoara a mers cu gânduri mari în capitală pentru returului din sferturile de finală din Cupa României, și la adăpostul unui avantaj de 11 puncte în fața lui Dinamo. Timișorenii nu au reușit însă să și păstreze avantajul.

Baschetbaliștii timișoreni au pierdut avantajul obținut în meciul de acasă încă din primul sfert al întâlnirii, când Dinamo conducea cu 27-16. Jocul slab a continuat și până la pauza mare, când dinamoviștii aveau 14 puncte avans, si erau calificați în Final 4.

Nici în partea a doua jocul nu a fost mai strălucit, iar bucureștenii au avut la un moment dat și 22 de puncte avans, 88-66. Vukosavljevic a fost timișoreanul care a ajutat cel mai mult echipa, iar bănățenii au început să se apropie din nou de gazde. Cu 40 de secunde înainte de final tabela arăta un 91-83 în favoarea dinamoviștilor, scor la care Timișoara era cu un pas în semifinale, însă finalul a fost de infarct.
Komatina a făcut un fault când mai erau 3 secunde de joc, iar arbitrii au dat mingea dinamoviștilor, care au marcat din loviturile libere și s-a încheiat 96-83.

Cel mai bun marcator timișorean a fost Vukosavljevic, autor a 26 de puncte, fiind urmat de Stojadinovic, cu 14 și Sherwood Brown, cu 11. Restul punctelor timișorene au venit de la: Psakovic și Randolph, cu câte 9, Popa Calotă cu 8, în timp ce Diculescu, Komatina și Baciu au reușit câte 2 fiecare.

Pentru SCM Timișoara urmeaază un nou meci în campionat, peste 3 zile, tot în deplasare, pe terenul celor de la U Banca Transilvania Cluj.

Articolul precedentCiocnire violentă între două mașini în județul Timiș. Printre victime se află un bebeluș
Articolul următorMașină lovită de tren la o trecere la nivel cu calea ferată în Timiș