O explozie s-a produs, marți dmineață, la un bloc din cartierul Micro 2, în Lugoj. Un număr de 23 de garsoniere dintr-un bloc cu 4 etaje au fost avariate. O persoană a avut nevoie de intervenția medicilor.

O explozie puternică s-a produs, marți dimineața, într-un apartament aflat la etajul 3 al unui imobil din cartierul Micro 2, de pe strada Vișinilor. Potrivit primelor informații, o butelie cu gaz a sărit în aer. În urma deflagrației, ferestrele apartamentului au fost scoase din perete, iar geamurile de la mai multe apartamente au fost sparte.

Detașamentul de Pompieri Lugoj a fost alertat la ora 8:30. La fața locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de stingere, o autoscară mecanică, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, trei ambulanțe SAJ și un microbuz de transport persoane din cadrul Detașamentului 2 Timișoara.

În urma evenimentului, 12 persoane s-au autoevacuat, o persoană a fost deblocată dintr-un apartament, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, iar o victimă de sex masculin a fost evacuata de pompieri, prezentând arsuri pe 40% din suprafața corpului. Bărbatul, proprietarul garsonierei în care s-a produs expozia, a fost transportat la spital conștient.

Din primele informații, din numărul total de 84 garsoniere din imobil, aproximativ 23 sunt afectate.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Video, AICI

Articolul precedentCe se întâmplă cu banii românilor din Pilonul 2 – Ministerul Muncii se contrazice cu fondurile de pensii private
Articolul următorPrognoza meteo ANM pentru următoarele 4 săptămâni – Cum va fi vremea în ziua de Crăciun – Anunțul oficial al meteorologilor