Șase familii care locuiau în zona Traian din Timișoara în locuințe sociale au fost evacuate de municipalitate.

Din familiile scoase din locuințe fac parte si infractori care de-a lungul anilor au provocat mai multe scandaluri. Municipalitatea a mers în instanță pentru a-i scoate din apartamente pe cei care nu aveau drept să locuiască în această zonă. Anuntțul evacuării celor 6 familii a fost făcut chiar de primarul Nicolae Robu.

IA SĂ VEDEM, CE S-A MAI ÎNTÂMPLAT ÎN CAMPANIA DE CURĂȚARE A PIEȚEI TRAIAN DE RĂUFĂCĂTORI

Nu de mult, am făcut o descindere în Piața Traian, pentru a transmite un mesaj ferm de intransigență celor certați cu normele de conviețuire într-o comunitate civilizată.

Am spus răspicat, atunci, că pe mine nu mă interesează etnia oamenilor, ci faptele lor! Ei bine, având în vedere faptele, am reușit, până în prezent, evacuarea a 6 familii, care locuiau în imobile de pe străzile Dacilor (nr. 8, 19 și 21 -câte o familie), Ștefan cel Mare (nr. 55 -o familie) și Badea Cârțan (nr. 5 -două familii). Pentru toate, am avut sentințe judecătorești definitive.

Încă patru procese sunt câștigate de noi în primă instanță și de îndată ce și aceste sentințe vor fi definitive, le vom pune și pe ele în aplicare.

PIAȚA TRAIAN TREBUIE REDATĂ OAMENILOR CIVILIZAȚI, OAMENILOR CARE ȘTIU SĂ O RESPECTE, SĂ-ȘI RESPECTE SEMENII ȘI SĂ RESPECTE ORAȘUL!„, a notat primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Piața Traian este în centrul atenției în ultimele săptămâni. Aceasta după incendiul provocat la un imobil din zona în 28 septembrie, când o casă a ars ca o torță, iar la parter locuia o familie de romi care avea ordin de evacuare și amenințase în mai multe rânduri ca va da foc clădirii.

Primăria Timișoara a trecut la mobilizarea poliției locale în zona Traian, s-au făcut controale peste controale și s-au împărțit amenzi scandalagiilor, comercianților găsiți cu actele în neregulă și celor care fac mizerie.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentUVT oferă 90.000 lei sub formă de burse celor mai buni doctoranzi ai săi
Articolul următorAccident în Complexul Studențesc din Timișoara