O femeie din Lugoj, stabilită în Spania, a reușit să ceară ajutorul fiului ei rămas în țară după ce concubinul a sechestrat-o și a maltratat-o zile în șir. Polițiștii timișeni au intrat pe fir.

O femeie de 51 de ani, din Lugoj spune că a abuzată fizic și ținută într-un apartament dintr-un sat de lângă Valencia, sub supravegherea permanentă a concubinului său, un bărbat de 36 de ani din localitatea timișeană Margina.

 Telefonul si site-ul de solicializare al persoanei vătămate erau controlate de către autor care posta periodic fotografii pentru a crea impresia că o duc bine împreună. Reușind să aiba acces la telefon, în data de 27 august a.c., victima a expediat mai multe mesaje fiului său, povestindu-i situația reală si rugându-l să se adreseze autorităților din România.

 Astfel,  Serviciul de Investigații Criminale Timiș cu sprijinul Centrulului de Cooperare Polițienească Internațională, a Biroului Atasatului de Afaceri Interne din Spania si a Gardei Civile din Spania în aceeași zi au localizat persoana vatamată, aceasta fiind gasită împreună cu bănuitul, în vârstă de 36 de ani.

 Bănuitul a fost retinut pe teritoriul Spaniei, fiind obținut împotriva acestuia și un ordin de restricție.Polițiștii continua cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

 

Articolul precedentAutoturism ajuns cu roțile în sus după ce a lovit un cap de pod
Articolul următorFetiță răpită în Franța, descoperită în Timișoara