Meci fără miză pentru gazde în ultima rundă a play-off-ului Ligii Naționale de handbal masculin, însă Poli Timișoara s-a bătut de parcă ar fi fost o partidă ce ar conta în campionat.

CSM București a fost echipa care a condus pe început de meci, însă doar la diferențe de un gol, după care Poli a revenit și a preluat conducerea meciului. Bănățenii s-au distanțat rapid și au avut și un avantaj de 7 goluri pe tabelă, 19-12. În cele din urmă prima parte s-a încheiat cu scorul de 21-16 în favoarea alb-violeților.

În repriza secundă, cu toate că Poli a continuat să joace bine, CSM-ul s-a apropiat în două rânduri la un gol, fără să reușească mai multe. Finalul de partidă a fost al timișorenilor, care s-au apărat mai bine și au lovit spectaculos în atac. S-a încheiat 34-31 pentru SCM Poli Timișoara, iar bănățenii, câștigători ai Cupei României în acest an, vor trebui să se mulțumească doar cu lupta pentru locul 7 în campionat.

Cel mai bun marcator timișorean a fost Orbovic, cu 10 reușite. Restul golurilor le-au aparținut lui: Pribanic – 9, Marjanovic – 5, Fenici – 4, Milosevic – 3, Campan – 3.

Sezonul nu s-a încheiat pentru timișoreni, care urmează să joace o serie de 3 meciuri de clasament împotriva Dunării Călărași. Prima partidă este programată miercurea viitoare, la Timișoara.