Handbaliștii de la SCM Poli Timișoara au învins la 10 goluri diferență Focșaniul și au încheiat campionatul pe locul 7, cu toate că sperau mai mult.

Timișorenii au început slab meciul și s-au văzut conduși la 3 goluri diferență după 6 minute. De aici a început și formația timișoreană să joace handbal, a egalat la 6, după și-a asigurat un ecart de 5 goluri la pauză, 17-12.

În repriza a doua handbaliștii alb-violeți au rămas la conducere pe tabelă, în timp ce Focșaniul a fost în permanentă urmărire a adversarului. Oaspeții au profitat de o perioadă de relaxare a elevilor lui Pero Milosevic și s-au apropiat la doar două goluri, dar Poli și-a revenit și a avut un final de joc excelent, impunandu-se cu 36-26.

Cel mai bun marcator al formației timișorene în această întâlnire a fost Sadoveac, cu 8 reușite. Celelalte goluri au fost reușite de Marjanovic 6, Milosevic 5, Păiuș 4, Orbovic 2, Furak 2, Cîmpan 2, Fenici 2, Pribanic 2, Trif 1, Neamțu 1, Irimescu 1.

Odată cu acest triumf, SCM Poli încheie campionatul pe locul 7, însă în toamnă va juca în Cupele Europene din postură de deținătoare a Cupei României.

Cu toate că handbaliștii au intrat în vacanță, conducerea clubului timișorean a început deja să pregătească sezonul viitor. Timișorenii au făcut deja 4 transferuri. Au venit portarul Babasafari, pivotul Bogdan Băican, interul stânga Ramon Șomlea și extrema dreaptă Robert Năstăsie. Clubul bănățean i-a prelungit și contractul căpitanului Cristian Fenici.

Articolul precedentAccident violent în apropiere de Timișoara. O mașină a ajuns peste cap în șanț
Articolul următorDescoperire șocantă într-o curte din Timișoara