Ediția a 24-a a Wilson Tivoli Trophy, cel mai puternic turneu de tenis dedicat juniorilor a ajuns la final, fără vreo victorie românească.

În întrecerea de simplu a fetelor s-a impus rusoaica Maria Bodnarenko, cea care a trecut în finală de Ziva Falkner, din Slovenia, cu 6-3 si 7-6. Trebuie menționat că Bodnarenko a ajuns în finală pierzând un singur set în precedentele meciuri, în timp ce în drumul spre finală, Falkner a fost învins doar sportive din țara noastră, eliminând pe rând pe Simona Ogescu, Silvia Costache, Ilinca Amariei și Raluca Tudorache.

Finalistele din proba de simplu au făut echipă și în cea de dublu. Cuplul Bodnarenko/Falkner a trecut în semifinale de Ilinca Amariei și Alessia Ciucă, iar în ultimul act a învins cu 7-5, 6-3 echipa formattă din Silvia Costache și Hannah Moller Viller.

În competiția similară a băieților s-au întâlnit Marat Shapirov, din Rusia, cel care era si favoritul numarul 1 al competiției, și Simeon Terziev, in Bulgaria. Niciunul dintre cei doi finaliști nu a pierdut vreun set până în ultimul act. Terziev, cel care a mai eliminat un favorit, în optimi, pe Zsombor Velcz, a produs marea surpriză a turneului și a trecut în finală de Shapirov în două seturi similare, 6-4, 6-4.

În întrecerea de dublu masculin echipa formată din Peter Fajta și Zsombor Velcz a trecut la mare luptă cu 7-5, 7-6 de Marat Shapirov si Terence Atmane.

Sursa foto: Tenis Club Tivoli

Articolul precedentȘoferul care a ucis un om în noaptea de vineri spre sâmbătă, reținut pentru 30 de zile. Declarații șocante ale bărbatului
Articolul următorDouă zone mari din Timișoara vor fi curățate săptămâna viitoare. Programul pe zile